VERKEERSRECHT

Uw advocaat verkeersrecht in Antwerpen

Ieder van ons begeeft zich in het verkeer. En loopt daar kans om in aanvaring te komen met andere weggebruikers. Of om een verkeersovertreding te begaan – al dan niet bewust.

Uw advocaat verkeersrecht beperkt dan de gevolgen. En wist u dat uw verzekeringsmaatschappij vaak die kostprijs vergoedt? Want rechtsbijstand is doorgaans inbegrepen in uw verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid.

Ongeval? Uw advocaat verkeersrecht verdedigt úw belangen

Bent u de dader of het slachtoffer van een verkeersongeval? Dan verzeilt u onvermijdelijk in een juridische mallemolen. De aansprakelijkheid moet worden beoordeeld, de schadevergoeding(en) bepaald, …

Een zorg voor uw verzekeringsmaatschappij, zegt u? Ja, maar die houdt toch vooral háár belangen in het oog. En die zijn niet noodzakelijk de uwe. Uw advocaat verkeersrecht staat wel volledig aan uw kant. Leg daarom elke minnelijke schikking aan hem voor.

Bent u actief als verzekeringsagent? Ook dan hebt u baat bij een onafhankelijke advocaat verkeersrecht die voor uw cliënt het maximum uit de brand sleept.

Verkeersovertreding? Uw advocaat verkeersrecht vergezelt u naar de politierechtbank

Geflitst wegens overdreven snelheid? Op weg zonder rijbewijs? Een verkeersovertreding is snel gebeurd. En de straffen zijn niet min: van een boete tot een intrekking van uw rijbewijs of zelfs een gevangenisstraf.

Zeker als wordt gedagvaard voor de politierechtbank, hebt u een advocaat verkeersrecht nodig die uw zaak bepleit. Met een uitstekende kennis van de wetgeving werpt hij zich voor u in de strijd. En zorgt hij dat het zwaard van Vrouwe Justitia niet harder neerkomt dan nodig.

Een advocaat nodig om u de weg door het verkeersrecht te wijzen? Laat u begeleiden door een advocaat verkeersrecht. Stuur Roel Janssens een e-mail of bezoek zijn kantoor in Antwerpen.