HANDELSRECHT

Uw advocaat handelsrecht in Antwerpen

Zakendoen, dat is een kwestie van vertrouwen. Maar wat als het toch misgaat? Dan moet u kunnen terugvallen op waterdichte contracten en doeltreffende juridische procedures. Een kolfje naar de hand van uw advocaat handelsrecht.

Uw advocaat handelsrecht voor incasso

Betalen uw klanten uw facturen niet? Ook niet na herhaaldelijk aandringen? Dan zit er niets anders op dan externe expertise in te schakelen. Zoals een incassobureau of deurwaarder. Al is een advocaat handelsrecht nóg beter. Want die biedt u:

  • hoger slaagpercentage: een brief van een advocaat maakt altijd indruk
  • deskundige afhandeling: een advocaat handelsrecht beantwoordt vlot alle vragen van uw klanten en begeleidt de volledige procedure bij betwistingen
  • extra tijd: een ingebrekestelling door een advocaat schort de verjaring op. En protesteert een wanbetaler toch? Dan wint u met een advocaat gemakkelijk enkele weken tijd.

Bovendien: ook incassobureaus of deurwaarders doen een beroep op een advocaat als ze overgaan tot gerechtelijke invordering. Is het dan niet beter dat één betrouwbare partij het volledige proces voor u in handen neemt?

Als advocaat handelsrecht beschikt Roel Janssens uit Antwerpen over de expertise én ervaring om uw wanbetalers tot rede te brengen. Hij zit klaar voor uw mail.

Uw advocaat handelsrecht voor contracten

U kreeg vast al eens de goede raad: zorg dat u altijd weet waaronder u uw handtekening zet. Maar wat als u dat niet kúnt weten door ondoordringbaar jargon? Of als u alle juridische gevolgen moeilijk kunt inschatten?

Laat uw contracten altijd uitpluizen door een advocaat handelsrecht. Hij vangt voor u alle addertjes onder het gras. Zo bent u gerust, ook bij eventuele betwistingen.

Als advocaat handelsrecht helpt Roel Janssens u ook bij:

  • opstellen en onderhandelen van contracten
  • beslechten van geschillen rond contracten
  • voordelig beëindigen van contracten

Leg hem uw vraag voor.

Uw advocaat handelsrecht voor de kleine lettertjes

Voor veel ondernemers zijn ze een noodzakelijk kwaad: de algemene voorwaarden bij een product of dienst. Dus komt u al snel in de verleiding om ze te kopiëren van uw concurrent en gewoon wat namen en adresgegevens aan te passen.

Gemakkelijk, maar niet verstandig.

Want draait een verkoop verkeerd uit? Weigert uw klant zijn factuur te betalen? Dan moet u kunnen terugvallen op uw algemene voorwaarden om uw recht te doen gelden. En staat u voor nare verrassingen als blijkt dat die niet beantwoorden aan de noodzakelijke eisen, of niet gelden voor uw concrete situatie.

Geen enkel risico nemen met uw kleine lettertjes? Laat uw algemene voorwaarden opstellen of nalezen door een advocaat handelsrecht. Stuur Roel Janssens een e-mail of bezoek zijn kantoor in Antwerpen.