BOUWRECHT

Uw advocaat bouwrecht in Antwerpen

Bouwen rijmt op vertrouwen. Toch zijn bindende afspraken, óp papier, nog altijd beter. Opgesteld of gecheckt door een advocaat bouwrecht, die u ook bijstaat als er een bouwgeschil opduikt.

Bent u als bouwheer of aannemer betrokken bij een bouwproject? Reken dan voor advies en begeleiding op Roel Janssens, advocaat bouwrecht uit Antwerpen. En dat voor, tijdens en na de constructie van het pand.

Uw advocaat bouwrecht nog voor de eerste steen er ligt

Bouwen doe je op solide fundamenten – ook juridische. Stap daarom naar uw advocaat bouwrecht vóór de eerste spade de grond ingaat. Vraag hem om zijn licht te laten schijnen op de koop- en verkoopovereenkomsten van onroerende goederen en bouwmaterialen. En op:

  • aannemingsovereenkomsten en architectencontracten. Uw advocaat bouwrecht ziet toe op prijsafspraken (vast forfait, relatief vast forfait, regie, …), ontbindende voorwaarden en strafbeding.
  • koop- en verkoopovereenkomsten van sleutel-op-de-deur woningen. Uw advocaat bouwrecht let op de correcte toepassing van de Wet-Breyne die bouwers en kopers uitgebreid beschermt.

Uw advocaat bouwrecht tijdens en na de bouw

Een bouwproject dat ‘volgens plan’ verloopt? Dat is, helaas, een zeldzaamheid. Daarom blijft uw advocaat bouwrecht u bijstaan met advies en juridische ondersteuning tijdens de aannemingswerken en de opeenvolgende opleveringen.

En hij is uw advocaat bouwgeschillen als het echt misgaat. Worden er tijdens of na de bouw gebreken vastgesteld? Of duiken er andere problemen op? Dan helpt uw advocaat bouwrecht u bij:

  • gerechtelijke en buitengerechtelijke expertises
  • arbitrageprocedures
  • inning van onbetaalde facturen

Een bouwproject dat ook juridisch staat als een huis? Laat u begeleiden door een advocaat bouwrecht. Stuur Roel Janssens een e-mail of bezoek zijn kantoor in Antwerpen.